web

Хари Мата Хари и Сараевско пиво приредија ноќ за паметење во Прилеп

BeFunky collage 3 6

Илјадната публика на третата фестивалска вечер на “Пиво Фест” немаше време да здивне по настапите на Лозано, “Некст Тајм”, “Супер Хикс” и Ламбе Алабаковски, затоа што веднаш после нив на сцената застана босанскиот шармер, Хари Варешановиќ и неговиот бенд.

Облечени во маички на еден од најдобрите пивски вкусови на Балканот – Сараевско пиво, гостите од Босна и Херцеговина приредија ноќ за паметење во градот под Марковите Кули.

Ова беше негов втор настап на фестивалот во Прилеп, а прв пат одржа мега концерт во 2016 година.

извор: markukule.mk

Instagram logo.svg

skica

preporaki