web

Ламбе пред настапот на “Пиво Фест”: “Прилеп ЧЕ гopи, а пиво ќе го гаси”

lambe alabakoski

Прилеп се подготвува за третата фестивалска вечер на “Пиво Фест”, а една од музичките ѕвезди која ќе има настап на фестивалската сцена вечерва е Ламбе Алабаковски.

Во пресрет на неговиот настап во Прилеп, Алабаковски на Фејсбук напиша: “Утре 20:30 “Прилеп Че гори а пиво ќе го Гаси”

 

Instagram logo.svg

skica

preporaki