web

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Кулминираше атмосферата на втората вечер од „Пивофест 2018

13 07 2018 07

Со моќниот настап на ВАН ГОГ, составот кој ја размрда прилепската публиката, започна втората вечер од фестивалот на пивото и скарата. Прилепчани во еден глас ги пееја рефрените на Дарио и „Миг 21“, а атмосферата кулминираше со настапот на Црвена јабука.

Повеќе: ФОТО ГАЛЕРИЈА: Кулминираше атмосферата на втората вечер од „Пивофест 2018

Видео: Ди џеј Мозел и Дарио очекуваат одлична забава на „Пивофест 2018

DSC 1090

Ди џеј Мозел, за чијшто музички избор вечерва е резервиран последниот дел од музичката понуда на „Пивофест 2018“, на средбата со новинарите, што се одржа токму пред тонската проба на сцената, со весела насмевка најави дека тој всушност е многу задоволен што е во Прилеп.

Повеќе: Видео: Ди џеј Мозел и Дарио очекуваат одлична забава на „Пивофест 2018

Видео — Камперите на Паркот на револуцијата, презадоволни од организацијата и од добрата забава

DSC 0699

И годинава, Паркот на револуцијата е средиште каде што луѓето со авантуристички дух за време на „Пивофест“ овде се релаксираат, и уживаат во добрата забава на журката со ладно пиво и скара, а утрата им почнуваат со вкусен појадок, кафе и чај.

Повеќе: Видео - Камперите на Паркот на револуцијата, презадоволни од организацијата и од добрата забава

Видео: Првата фестивалска вечер помина во одлична атмосфера

DSC 1044

Градоначалникот Илија Јованоски,  заедно со водителите Јана Серафимова и Ненад Георгиевски на денешната прес конференција пренесувајќи ги импресиите од првата фестивалска вечер, поделувајќи го мислењето и од други граѓани, истакнаа дека првата фестивалска вечер од традиционалниот 16 по ред „Пивофест 2018“ измина во убава атмосфера со добра забава и присуство на многу млади луѓе, особено пред сцената.

Повеќе: Видео: Првата фестивалска вечер помина во одлична атмосфера

Instagram logo.svg

skica

preporaki